Houthandel GelderlandAls houthandel Gelderland staan wij voor u klaar

Altijd uitstekende kwaliteit hout

Zoekt u een professionele houthandel? Schakel dan de hulp in van Houthandel Hard- en Zachthout BV, gelegen in Gelderland. Wij leveren verschillende houtsoorten van hoge kwaliteit, duurzaamheid, grote voorraden en een klantgerichte aanpak. Wacht niet en neem contact met ons op als u vragen voor ons heeft!

 

Houthandel Hard- en Zachthout uit Gelderland

U gaat in zee met een professionele en gespecialiseerde houthandel wanneer u Houthandel Hard- en Zachthout inschakelt. Wij leveren verschillende soorten hout, van iepenhout tot Amerikaans notenhout. Wij kunnen zorgen voor verschillende diktes en uiteenlopende lengtes tot wel 10 meter. Ook als u op zoek bent naar verschillende afmetingen bent u bij ons op het juiste adres. Wij zagen en schaven het hout voor u op maat. Het hoogwaardig hout wordt bovendien op de stam gekocht. Verschillende houtsoorten worden 1 á 2 jaar gewaterd en voor de droogprocedure rekenen wij tussen de 6 en 12 maanden. Het hout heeft een vochtpercentage van om en nabij de 10%. Een overzicht van onze producten en prijzen vindt u online.

Houthandel Hard- en Zachthout zorgt voor:

  • ervaren vakmensen;
  • verschillende houtsoorten;
  • uitstekend hout;
  • het op maat zagen en schaven;
  • grote voorraden.

Neem contact met ons op

Houthandel Hard- en Zachthout helpt u graag met het leveren van hoge kwaliteit hout. Wilt u graag meer informatie over onze organisatie dan kunt u op elk moment contact met ons opnemen. Breng anders eens een bezoek aan onze houthandel!

Deel deze pagina


Meer interessante hout pagina’s: