Esdoornhout Essenhout kopen

Esdoornhout Essenhout kopen?

 

Bij houthandel Hard- en Zachthout in Loenen koopt u veel verschillende houtsoorten die zich goed laten bewerken

Houthandel Hard- en Zachthout levert hout op maat voor meubels, grootverbruik, muziekinstrumenten, aannemers, timmerbedrijven en particulieren. Wilt u esdoornhout kopen? Bent u misschien een meubelmaker die de roosachtige crèmekleur van esdoornhout enorm waardeert? Dan weet u dat u bij houthandel Hard- en Zachthout professionals vindt met veel ervaring. Het familiebedrijf brengt van vader op zoon meer dan 75 jaar ervaring mee.

Wij hebben een grote diversiteit aan klanten omdat bijvoorbeeld esdoornhout ook veel wordt toegepast in muziekinstrumenten. En als u juist essenhout wilt kopen, kan het zo maar zijn dat u dat juist toepast bij de vervaardiging van gereedschap, sportmaterialen of ski’s en speren. Als u een betrouwbare houtleverancier zoekt in Loenen, gemeeente Apeldoorn, dan neemt u contact op met Houthandel Hard- en Zachthout BV. Wij garanderen de levering van duurzaam hout van hoge kwaliteit en een grote diversiteit aan houtsoorten.

 

Esdoornhout kopen heeft veel voordelen

De voordelen van esdoorn:

  • esdoorn werkt weinig
  • zeer goed te buigen
  • qua hardheid te vergelijken met beukenhout

De voordelen van essenhout:

  • zeer elastisch waardoor toe te passen in liggers van gymnastiektoestellen
  • gemakkelijk te bewerken
  • heel decoratief
  • weinig duurzaam
  • goed te buigen

Naast dat u bij ons esdoornhout en essenhout kunt kopen, hebben wij ook een enorme voorraad andere houtsoorten. Wat dacht u van eiken, kersen, iepen, noten, grenen, lariks, plataan en douglas. Kijk voor een overzicht van onze producten en prijzen op onze website.

Professioneel hout advies? 

Wij delen graag onze kennis met u. Neem contact met Houthandel Hard- en Zachthout. Wij zijn al meer dan 75 jaar een gewaardeerde partner en u bent altijd welkom in Loenen bij landgoed Kasteel ter Horst bij Apeldoorn.