Kastanje hout

Kastanje hout kopen,

Wilt u kastanje hout kopen? Dan bent u bij de Gelderlandse Houthandel Hard- en Zachthout aan het juiste adres. Kastanje hout is op verschillende manieren toepasbaar en biedt vele voordelen:

  • Kastanje hout is erg duurzaam en blijft wel 20-25 jaar goed. Kastanje hout valt onder duurzaamheidsklasse II
  • Een milieuvriendelijke houtsoort
  • Verschillende toepassingsmogelijkheden voor zowel binnen als buiten
  • Kastanje hout is beschermd tegen extreme weersomstandigheden die we in Nederland kennen
  • Onderhoudsarm

Diverse toepassingen van kastanje hout

Zoals gezegd is kastanje hout op verschillende manieren toe te passen. Deze houtsoort is zowel voor binnen- als voor buitengebruik geschikt. Door de natuurlijke aanwezigheid van looizuren heeft kastanje hout geen chemische behandeling nodig om de levensduur te verlengen. Wat betreft de toepassingen van kastanje hout kunt u onder andere denken aan hekwerken, meubels, palen en balken.

Bent u overtuigd van de veelzijdigheid van kastanje hout? Dan kunt u eenvoudig uw kastanje hout kopen bij Houthandel Hard- en Zachthout.

Kastanje hout kopen bij Hard- en Zachthout

Wilt u kastanje hout kopen? Dan weet u dat u bij onze houthandel professionals vindt met veel ervaring. Het familiebedrijf brengt van vader op zoon meer dan 75 jaar ervaring mee. Wij kopen ons hout altijd op de stam. Als houthandel staan wij voor kwaliteit. Zo heeft ons hout altijd een vochtpercentage van om en nabij de 10%. Ons hout leveren wij onder andere op maat voor grootverbruik zoals meubels en muziekinstrumenten, aan aannemers, timmerbedrijven en particulieren.

Wij garanderen de levering van duurzaam hout van hoge kwaliteit en een grote diversiteit aan houtsoorten. Benieuwd naar de mogelijkheden van kastanje hout? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.