Amerikaans eikenhout

Amerikaans eikenhout kopen

Amerikaans eikenhout is één van de specialiteiten van Houthandel Hard- en Zachthout. Amerikaans eikenhout heeft een minder opvallende tekening dan andere eikensoorten. Qua kleur is het vol en roodachtig. De combinatie van een aantrekkelijke prijs, het specifieke karakter en het feit dat deze eikensoort zich gaat laat bewerken, zorgen ervoor dat Amerikaans eikenhout een populaire houtsoort is. Zowel onder particulieren als bij bedrijven. Wilt u Amerikaans eikenhout kopen? Dan bent u bij Houthandel Hard- en Zachthout aan het juiste adres.

Amerikaans eikenhout kopen – de voordelen van eiken

Amerikaans eikenhout kopen bij Houthandel Hard- en Zachthout heeft vele voordelen:

  • De warme uitstraling van warm eikenhout is nog steeds erg populair
  • De eik groeit traag en doet er vele jaren over om volwassen te worden, daardoor is eikenhout onverwoestbaar
  • Eikenhout heeft een mooie nerfstructuur
  • Eikenhout is extreem duurzaam, extra stevig en eenvoudig te onderhouden
  • Eikenhout zoals eiken balkhout kan prima worden bewerkt
  • Amerikaans eikenhout heeft een robuuste en rustieke uitstraling
  • Eikenhout krijgt met een grijs of white wash effect een moderne uitstraling

Kies voor hout van Houthandel Hard- en Zachthout

Wij leveren hout op maat voor renovaties, meubels, grootverbruik, aannemers, timmerbedrijven, molenbouw, scheepsbouw en particulieren. Ons specialisme zit hem in de enorme hoeveelheid houtsoorten die wij altijd op voorraad hebben. Houtsoorten zoals eiken, kersen, iepen, essen, noten, grenen, esdoorn, lariks, plataan en douglas. Amerikaans eikenhout kopen? Wij helpen u met verschillende diktes en uiteenlopende lengtes tot wel tien meter.

Benieuwd naar onze houtsoorten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze houthandel in Loenen bij Landgoed Kasteel ter Horst. U bent van harte welkom!