Eikenhout kopen

Eikenhout kopen?

 

Bij houthandel Hard- en Zachthout in Loenen koopt u eiken in vele diktes en balkhout dat zich goed laat bewerken

Eén van de specialiteiten van houthandel Hard- en Zachthout is eiken. Het specifieke karakter en het feit dat deze eikensoort zich goed laat bewerken en uitstekend laat zagen maakt het mede door de prijs een populaire houtsoort. Wilt u eikenhout kopen, dan bent u bij houthandel Hard- en Zachthout aan het goede adres. Ons familiebedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring en is steeds van vader op zoon overgegaan. De rijke ervaring is daarmee meegenomen. Zoekt u dus een betrouwbare partner in Loenen, gemeente Apeldoorn, neem dan contact op met Houthandel Hard- en Zachthout BV. Wij leveren duurzaam hout van hoge kwaliteit met een grote  diversiteit aan houtsoorten en grote voorraden.

 

Eikenhout kopen

 

De voordelen van (Amerikaans) eikenhout kopen zoals eiken balkhout

Houthandel Hard- en Zachthout levert hout op maat voor renovaties, meubels, grootverbruik, aannemers, timmerbedrijven, molenbouw, scheepsbouw en particulieren. Ons specialisme zit hem in de enorme hoeveelheid houtsoorten en diktes die wij altijd op voorraad houden zoals eiken, kersen, iepen, essen, noten, grenen, esdoorn, lariks, plataan en douglas. Wij helpen u met verschillende diktes en uiteenlopende lengtes tot wel 10 meter. Een overzicht van onze producten en prijzen vindt u op onze website.

 

Eikenhout kopen bij houthandel Hard- en Zachthout heeft vele voordelen:

  • de eik groeit traag en doet er vele jaren over om volwassen te worden, daardoor is eikenhout onverwoestbaar
  • eikenhout heeft een mooie nerfstructuur
  • eikenhout is extreem duurzaam, extra stevig en makkelijk in onderhoud
  • eikenhout zoals eiken balkhout kan prima worden bewerkt
  • de uitstraling van warm eikenhout is nog steeds erg populair
  • eikenhout heeft een robuuste en rustieke uitstraling
  • eikenhout krijgt met een grijs ‘white wash’ effect een moderne uitstraling

 

Wij geven graag advies

Wanneer u zeker wilt zijn van hoge kwaliteit hout, dan neemt u contact op met Houthandel Hard- en Zachthout. Wij zijn al meer dan 100 jaar een gewaardeerde partner in het leveren van prachtige natuurproducten. Vragen? U bent altijd welkom in Loenen bij landgoed Kasteel ter Horst of u kunt eerst contact met ons opnemen voordat u een bezoek aan onze houthandel inplant.