Gestoomd Beukenhout

Bij Houthandel Hard- en Zachthout koopt u speciaal gestoomd beukenhout

Hoge kwaliteit hout op maat voor u

Bent u op zoek naar een leverancier met hoge kwaliteit speciaal gestoomd beukenhout? Het kopen van kwaliteitsproducten zoals gestoomd beukenhout is niet eenvoudig. Professionals met hart voor hout zijn er niet veel. Bij Houthandel Hard- en Zachthout BV in Loenen bij Apeldoorn bent u zeker van hoge kwaliteit hout, verschillende houtsoorten, duurzaam hout en grote voorraden. Met meer dan 75 jaar ervaring in ons familiebedrijf heeft u een betrouwbare partner. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over het schaven en zagen van hout of als u een afspraak wilt maken!

Houthandel Hard- en Zachthout verkoopt uitstekend  gewaterd iepenhout, gestoomd beukenhout en kersenhout

U vertrouwt bij Houthandel Hard- en Zachthout op een professionele, gespecialiseerde houthandel. Bij ons kunt u (gewaterd) iepenhout kopen, in verschillende diktes en uiteenlopende lengtes tot wel 6 meter. Ook voor het kopen van kersenhout en gestoomd beukenhout in allerlei afmetingen bent u bij ons op het juiste adres. Wij zagen en schaven het hout graag voor u exact op maat. Het vochtpercentage van al het hout dat wij verkopen beslaat circa 10%. Een overzicht van onze producten en prijzen vindt u online.

Houthandel Hard- en Zachthout zorgt voor:

  • uitstekend hout in verschillende houtsoorten;
  • grote voorraden;
  • duurzaam hout met lengtes tot 10 meter;
  • ervaren vakmensen waardoor wij al 75 jaar een gewaardeerde leverancier zijn;

Wij helpen u graag als u zoekt naar kwaliteitshout

Wanneer u zeker wilt zijn van kwaliteitshout, neemt u dan contact op met Houthandel Hard- en Zachthout in Loenen bij Apeldoorn. Het hout kopen wij in op stam en is afkomstig uit ons eigen land, Duitsland, België en Frankrijk. U bent altijd welkom in Loenen bij landgoed Kasteel ter Horst voor een bezoek aan onze houthandel. Wilt u eerst liever contact middels ons contactformulier? Of een email sturen via info@hardenzachthout.nl? Aarzel niet, of bezoek onze website  24 uur per dag, 7 dagen in de week online.