Houten balken

Houten balken kopen

Wanneer u op zoek bent naar een professionele en ervaren houthandel, bent u bij Houthandel Hard- en Zachthout aan het juiste adres. Kiest u voor houten balken kopen bij ons, dan kiest u voor een groot aantal voordelen:

  • Wij leveren verschillende houtsoorten
  • Al onze houtsoorten zijn van een hoge kwaliteit, erg duurzaam én uit voorraad leverbaar
  • Inmiddels hebben we meer dan 75 jaar ervaring opgebouwd
  • Wij kopen altijd hout op de stam
  • We leveren hout op maat voor grootverbruik aan o.a. aannemers, timmerbedrijven en particulieren
  • Al het hout dat wij leveren heeft een vochtpercentage van om en nabij de 10%

Houten balken kopen – de toepassingen

Houten balken kunnen op verschillende manieren toegepast worden. Zo zijn sommige houten balkensoorten perfect om constructiewerkzaamheden aan het dak van uw woning of de opbouw van een tuinhuis of aanbouw uit te voeren. Daarnaast zijn houten balken ook erg mooi in de afwerking van uw woning. Hierbij zorgen houten balken voor een warm karakter en een authentieke uitstraling en zorgen ze voor een ware eyecatcher in uw interieur.

Niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis zijn houten balken goed toepasbaar. Wilt u houten balken kopen? Dat kan bij Houthandel Hard- en Zachthout. Onze professionele medewerkers adviseren u graag over de meest geschikte houten balken in uw specifieke situatie.

Neem contact met ons op voor kwaliteitshout

Wanneer u zeker wilt zijn van houten balken met een hoge kwaliteit, dan neemt u contact op met Houthandel Hard- en Zachthout. Het hout kopen wij in op stam en is afkomstig uit Duitsland, België, Frankrijk en uiteraard Nederland. Onze klanten weten al meer dan 75 jaar onze prachtige natuurproducten te waarderen. U bent altijd welkom in Loenen bij Landgoed Kasteel ter Horst om onze houthandel te bezoeken.

Direct online uw houten balken kopen? Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.