Hout groothandel Gelderland

Als hout groothandel Gelderland staan wij voor u klaar

Onze groothandel biedt uitstekende kwaliteit hout

Zoekt u een professionele houthandel in Gelderland? Wij leveren verschillende houtsoorten zoals eiken, essen, kersen, grenen, lariks en nog veel meer. Altijd van hoge kwaliteit, duurzaam en uit voorraad leverbaar. Neem contactop met ons, met uw vragen over bijvoorbeeld het zagen en schaven van hout, ook in bestek.

 

Hout groothandel Gelderland

 

Houthandel Hard- en Zachthout uit Gelderland is uw groothandel

U weet dat u een professionele en gespecialiseerde houthandel opzoekt, wanneer u werkt  met Houthandel Hard- en Zachthout. Meer dan 75 jaar ervaring hebben wij, waarbij wij altijd hout op de stam kopen. Vervolgens leveren wij het hout op maat voor grootverbruik zoals voor meubels, muziekinstrumenten, aan aannemers, timmerbedrijven, particulieren etcetera. Als houthandel en hout groothandel staan wij voor kwaliteit. Zo heeft ons hout altijd een vochtpercentage van om en nabij de 10%. Bezoek voor een overzicht van onze producten en prijzen onze website.

Neem contact met ons op voor kwaliteitshout

Wanneer u zeker wilt zijn van hout met een hoge kwaliteit, dan neemt u contact op met Houthandel Hard- en Zachthout. Het hout kopen wij in op stam en is afkomstig uit Duitsland, België, Frankrijk en uiteraard ons eigen land. Onze klanten weten al meer dan 75 jaar onze prachtige natuurproducten te waarderen. U bent altijd welkom in Loenen bij landgoed Kasteel ter Horst om onze houthandel te bezoeken. Wilt u eerst liever contact opnemen? Onze website is 24 uur per dag, 7 dagen in de week online.