Frans / Duits Eikenhout

Frans / Duits eikenhout kopen bij Houthandel Hard- en Zachthout

Bent u op zoek naar een professionele houthandel om Frans/Duits eikenhout te kopen? Dan bent u bij Houthandel Hard- en Zachthout aan het juiste adres. Wij zijn een professionele en gespecialiseerde houthandel met grote voorraden Frans/Duits eikenhout. Frans/Duits eikenhout staat bekend als Europese hardhoutsoort en groeit in Europa en Klein-Azië. Bij ons kunt u Frans/Duits eikenhout kopen in verschillende diktes en uiteenlopende lengtes tot wel tien meter. We zagen en schaven het hout graag exact voor u op maat. Het vochtpercentage van al het hout dat wij verkopen beslaat circa 10%.

We werken uitsluitend met ervaren vakmensen, onder andere hierdoor zijn we al 75 jaar een gewaardeerde leverancier.

Frans / Duits eikenhout kopen – de voordelen

Frans/Duits eikenhout is één van de meest populaire houtsoorten. En dat is niet voor niets. Frans/Duits eikenhout heeft namelijk een groot aantal voordelen:

  • Een mooie nerfstructuur
  • Extreem duurzaam, extra stevig en gemakkelijk in onderhoud
  • Eenvoudig te bewerken en af te werken
  • De uitstraling van Frans/Duits eikenhout is erg populair
  • De eik groeit traag en doet er vele jaren over om volwassen te worden, daardoor is eikenhout onverwoestbaar
  • Eikenhout kan zowel voor een traditionele als voor een moderne uitstraling zorgen

De uitstraling van Frans/Duits eikenhout maakt deze houtsoort geschikt voor een breed scala aan toepassingen in en rondom woningen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van meubelen, deuren, kozijnen en trappen. Frans/Duits eikenhout kopen is niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven in de waterbouw. Deze houtsoort wordt in verschillende toepassingen in de waterbouw als alternatief toegepast.

Voor verschillende soorten kwaliteitshout

Naast Frans/Duits eikenhout kopen bent u bij ons ook voor andere soorten kwaliteitshout aan het juiste adres. Wij kopen het hout in op stam, dat afkomstig is uit ons eigen land, Duitsland, België en Frankrijk. U bent altijd welkom in Loenen bij Landgoed Kasteel ter Horst voor een bezoek aan onze houthandel.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.