Europees kersenhout

(Europees) kersenhout koopt u bij Houthandel Hard- en Zachthout

Leverancier van kwalitatief uitstekend hout

Zoekt u naar een leverancier van hoge kwaliteit kersenhout? Zoekt u Europees kersenhout dat u door professionals op maat wilt laten zagen? Schakel dan de hulp in van Houthandel Hard- en Zachthout BV. Wij bieden hoge kwaliteit hout, verschillende houtsoorten, duurzaamheid, grote voorraden en een klantgerichte aanpak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen voor ons heeft!

Wij leveren Europees kersenhout

U vertrouwt op een professionele en gespecialiseerde houthandel wanneer u in zee gaat met Houthandel Hard- en Zachthout. Wij leveren altijd prachtig Europees kersenhout. Hierbij zorgen wij voor verschillende diktes en uiteenlopende lengtes tot wel 10 meter. Wij kopen enkel hoogwaardig hout op de stam. Sommige houtsoorten  worden 1 á 2 jaar gewaterd en voor de droogprocedure rekenen wij tussen de 6 en 12 maanden. Ons hout heeft een vochtpercentage van circa 10%. U vindt een overzicht van onze producten en prijzen online.

Houthandel Hard- en Zachthout zorgt voor:

  • uitstekend hout;
  • het op maat zagen en schaven;
  • grote voorraden;
  • ervaren vakmensen;
  • verschillende houtsoorten.

Schakel onze hulp in

Wilt u zeker zijn van hoge kwaliteit hout, neem dan contact op met Houthandel Hard- en Zachthout. Wij helpen u graag met het geven van meer informatie. U kunt op elk moment contact met ons opnemen. Breng anders een bezoek aan onze houthandel.