Iepenhout kopen

Iepenhout kopen?

Hoge kwaliteit hout

Bent u op zoek naar een leverancier van hoge kwaliteit iepenhout? Wilt u uw hout door professionals op maat laten zagen? Neem dan contact op met Houthandel Hard- en Zachthout BV. U bent bij ons zeker van hoge kwaliteit hout, verschillende houtsoorten, duurzaamheid, grote voorraden en een klantgerichte aanpak. Bovendien leveren wij gewaterd iepenhout. Neem gerust contact met ons op als u vragen voor ons heeft!

Houthandel Hard- en Zachthout verkoopt uitstekend iepenhout

U vertrouwt bij Houthandel Hard- en Zachthout terecht op een professionele en gespecialiseerde houthandel. Wij handelen in (gewaterd) iepenhout, in verschillende diktes en uiteenlopende lengtes tot wel 10 meter. Ook voor eikenhout in allerlei afmetingen bent u bij ons op het juiste adres. Wij zagen en schaven het hout graag voor u op maat. Wij leveren hoogwaardig hout dat op de stam wordt gekocht. Sommige houtsoorten, zoals het iepenhout, worden 1 á 2 jaar gewaterd. Voor de droogprocedure nemen wij tussen de 6 en 12 maanden. Het vochtpercentage van ons hout beslaat circa 10%. Een overzicht van onze producten en prijzen vindt u online.

Houthandel Hard- en Zachthout zorgt voor:

  • uitstekend hout;
  • grote voorraden;
  • ervaren vakmensen;
  • verschillende houtsoorten;
  • het op maat zagen en schaven.

Wij helpen u graag

Wanneer u onze hulp in wilt schakelen, staan wij u altijd graag te woord. Neem op elk moment contact met ons op. Ook kunt u een bezoek te brengen aan onze houthandel.