inlands eikenhout

Op zoek naar inlands eikenhout?

Altijd goed geholpen

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van inlands eikenhout? Wilt u dat professionals op maat uw hout zagen? Neem dan contact op met Houthandel Hard- en Zachthout BV om van onze dienstverlening te profiteren! Wij leveren duurzaamheid, hoge kwaliteit hout, verschillende houtsoorten, grote voorraden en een klantgerichte aanpak.

 

Inlands eikenhout

 

U koopt bij Houthandel Hard- en Zachthout uitstekend inlands eikenhout

Houthandel Hard- en Zachthout is een expert in het leveren van o.a. inlands eikenhout. Wij kunnen u helpen met verschillende diktes en uiteenlopende lengtes tot wel 10 meter. Bovendien koopt onze houthandel enkel hoogwaardig hout op de stam. Verschillende houtsoorten  worden 1 á 2 jaar gewaterd. Voor de droogprocedure rekenen wij tussen de 6 en 12 maanden en ons hout heeft een vochtpercentage van ongeveer 10%. Een overzicht van onze producten en prijzen vindt u op onze website.

Houthandel Hard- en Zachthout zorgt voor:

  • uitstekend hout;
  • het op maat zagen en schaven;
  • grote voorraden;
  • ervaren vakmensen;
  • verschillende houtsoorten.

Schakel onze hulp in

Wanneer u zeker wilt zijn dat u hoge kwaliteit hout geleverd krijgt, neem dan contact op met Houthandel Hard- en Zachthout. Als u vragen heeft bent u altijd welkom contact met ons op te nemen. Ook voor een bezoek aan onze houthandel kunnen wij u helpen.