Bestel uw inlands eikenhout bij Hard- en Zachthout

Bij Hard- en Zachthout bent u aan het juiste adres voor het kopen van uw eikenhout. Wij zijn al sinds 1922 uw professionele eikenhouthandel en weten exact hoe we het hout moeten behandelen. Het hout leveren we aan bedrijven en particulieren door heel Nederland.

inlands Eikenhout

inlands Eikenhout

Eikenhouthandel voor diverse eikenhoutsoorten

We beschikken vooral over een grote voorraad aan eikenhout en kunnen daarom snel uw bestelling leveren. Bij ons kunt u eikenhout bestellen in verschillende kwaliteiten en diktes. Zo leveren we bewerkt en onbewerkt eiken, zagen en schaven we het hout in bestek en maken we prachtige meubelen van eikenhout voor u op maat. Wilt u bijvoorbeeld een uniek blad voor uw tafel. Onze vakkundige timmerman staat voor u klaar. In onze collectie vindt u diverse eikenhoutsoorten als inlands eiken, Frans eiken en Amerikaans rood eiken.

Specificaties inlands eikenhout:

Specificaties vindt u bij  Producten en Prijzen.

Voordelen van inlands eikenhout

Eiken is duurzaam en geeft een rustieke en robuuste uitstraling. Het hout is voorzien van een mooie nerfstructuur en geeft daardoor een fraai effect. Bovenal is eikenhout slijtvast, zodat het jarenlang met u mee gaat. Het hout wordt voornamelijk gewaardeerd vanwege de hardheid en de natuurlijke en landelijke look die het materiaal aan uw interieur of andere doeleinden geeft. Kom de verschillende soorten ook eens bekijken op ons Landgoed ter Horst in Loenen. Onze specialisten geven u graag advies.

Meer weten over het eikenhout van Hard- en Zachthout? U kunt bellen naar 055-5051888 of een mail sturen naar info@hardenzachthout.nl. We helpen u spoedig verder.

 

 

    Naam en voornaam/voorletters :

    E-mail :

    Onderwerp :

    Bericht :