Koop uw essenhout bij Hard- en Zachthout

Hard- en Zachthout is al sinds 1922 dé leverancier van essenhout. Als uw essenhouthandel garanderen wij u enkel van hout van de beste kwaliteit en zorgen we te allen tijde voor een nauwkeurige behandeling. Zowel bedrijven als particulieren door heel Nederland kunnen essenhout bestellen bij onze houthandel.

Essen in diverse soorten en maten

Bij ons bent u aan het juiste adres om essenhout in Loenen te kopen in verschillende soorten en maten. We leveren het materiaal bewerkt en onbewerkt; dit is geheel afhankelijk van uw wensen. Ook kunt u eventueel voor het zagen en schaven van essen in bestek bij ons terecht. Bent u op zoek naar een essen meubelstuk op maat? Onze timmerman helpt u graag verder en draait zijn hand niet om voor het maken van compleet meubilair. Omdat dit houtsoort voorzichtig moet worden gedroogd om krimpen en verkleuringen te voorkomen, is het belangrijk dat het hout de juiste behandeling krijgt. Hard- en Zachthout weet dankzij een jarenlange ervaring exact hoe met essen om te gaan.

Specificaties Essen:

Specificaties vindt u bij  Producten en Prijzen.

Voordelen van essenhout

Essenhout brengt als voordeel met zich mee dat het materiaal hard, soepel, elastisch en veerkrachtig is. De jaarringen zijn goed zichtbaar en het hout geeft een natuurlijke look. Het verzagen en het versnijden van het materiaal gaat gemakkelijk en essen is een van de beste houtsoorten voor buigwerk. Essenhout laat zich bovendien goed verlijmen, afschuren en beitsen. Kom ook eens langs op ons Landgoed ter Horst in Loenen om ons ruime assortiment te bekijken en een keuze te maken. Een snelle levering is gegarandeerd.

Heeft u interesse in het essenhout van Hard- en Zachthout? Bel naar 06 53961552 of stuur een mail naar info@hardenzachthout.nl. We nemen spoedig contact met u op.

 

 

    Naam en voornaam/voorletters :

    E-mail :

    Onderwerp :

    Bericht :