Eiken balkhout

Eiken balkhout kopen

Wanneer u eiken balkhout wilt kopen, bent u bij Houthandel Hard- en Zachthout aan het juiste adres. Kiest u voor eiken balkhout, dan kiest u voor de volgende voordelen:

  • Eikenhout is de populairste en meest toegepaste loofhoutsoort
  • Eenvoudig te bewerken en af te werken
  • Eiken balkhout is in diverse kleuren verkrijgbaar: van licht- tot goudbruin of rozebruin
  • Eikenhout heeft een mooie nerfstructuur
  • Eikenhout is erg duurzaam, extra stevig en gemakkelijk in onderhoud
  • Eikenhout is onverwoestbaar, omdat eikenbomen traag groeien en er vele jaren over doen om volwassen te worden.
Eiken balkhout

Eiken balkhout

Eikenhout balken kopen bij dé specialist

Wij zijn niet de enige die eikenhout balken verkoopt, maar wij zijn wel de enige houthandel met zoveel voordelen voor u als klant. Een professionele houthandel met een ervaring van inmiddels meer dan 100 jaar. Al onze eikenhouten balken zijn van een hoogwaardige kwaliteit én uit voorraad leverbaar. Al het hout dat wij leveren heeft een vochtpercentage van maximaal 10% en is altijd afkomstig van hout op de stam. Eikenhout balken kopen doet u eenvoudig bij de specialist.

Eiken balkhout wordt zowel door particulieren als door bouwbedrijven gebruikt. Het wordt steeds vaker toegepast in de bouw, voor zowel binnen- als buitengebruik. Het is een sterke houtsoort die mooi recht blijft. En de mooie nerfstructuur maakt eiken balkhout ook zeer geschikt voor zichtwerk.

Wij geven graag professioneel advies

Naast eikenhouten balken kopen kunt u bij ons nog voor veel meer verschillende houtsoorten terecht. Bent u op zoek naar een specifieke houtsoort of kunt u wel wat professioneel advies gebruiken? Kom dan vrijblijvend langs in Loenen bij Landgoed Kasteel ter Horst of neem contact met ons op.